



Agenda First Strategic Roundtable

(For Asian Insurance Supervisory Authorities)

Webex; Tuesday, 10 August 2021 (15:00-17:00 PHST)

	Торіс
	Welcome Remarks (10 min)
13.00 13.10	
	Jonathan Dixon, IAIS Secretary General
	· · ·
	Atty. Erickson H. Balmes, Regional Coordinator for Asia, A2ii
	IAIS FSL 8 A2ii Lindotos on Stratosis Drioritios (40 min)
15:10-15:50 I	IAIS, FSI, & A2ii Updates on Strategic Priorities (40 min)
	IAIC ADii 8 ECL will procent its priorities and strategic activities with a
	IAIS, A2ii, & FSI will present its priorities and strategic activities with a
I	focus on the Asian region.
	Manuela Zweimueller, Head of Implementation, IAIS
	Hannah Grant, Head of Secretariat, A2ii
	Denise García Ocampo, Senior Advisor, FSI
	Q&A (10 min)
15:50-16:00	Coffee Break (10 min)
	Deurschahle an Currentieren, Driegitier and Conseity Duilding Neede (45
	Roundtable on Supervisory Priorities and Capacity-Building Needs (45
1	min)
	• Supervisory priorities What are your Supervisory Authority's ten
	 Supervisory priorities – What are your Supervisory Authority's top three priorities for the payt three years?
	three priorities for the next three years?
	Capacity-building needs – What are your Supervisory Authority's
	top three capacity building priorities?
	Moderator: Atty Friekcon H Palmon Designal Coordinator for Asia A2:
	Moderator: Atty. Erickson H. Balmes, Regional Coordinator for Asia, A2ii
16:45-16:55	Updates from Other Regional Organisations (10 min)
10.45 10.55	
	Shalini Pavithran, CEO, AITRI
	 Arup Chatterjee, Principal Financial Sector Specialist, ADB
	Dante Portula, Senior Finance Adviser, GIZ-RFPI
16:55-17:00 I	Final Remarks (5 min)
10.33-17.00	

Register via the link <u>here</u>.